Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
RB

V této diskuzi chybí názory romů. Pak by to mělo smysl. Ale myslím ty obyčejné z ulice. Jinak bohužel převládnou špatné zkušenosti a protože jich potkávám denně dost, taky mi chybí optimismus.

2 0
možnosti
PT

P82e39t82r 57T56o94m12e36k

19. 3. 2019 8:43

Už to, že se tady žádný jejich názor neobjeví, o něčem vypovídá.

1 0
možnosti
MB

Cikánská otázka je věru Fenomenální! Fakta = Sudetští Němci zde byli 800 let - Přinesli obchod, pracovitost a um. (V pořádku, v duchu 2 sv. války odsunuti). Cikáni jsou zde 600 let, první záznamy v popravčích knihách rodu Rožmberků. Přinesli klasiku - Krádeže, rozruch. Je opravdu neuvěřitelné, že se za uplynulou dobu nepoddali - Ta svěřepost je nezlomná! Není dražších Státních programů - Jako v 21 století někoho někam začleňovat! Role se zcela otáčí - Ti, kteří nepracují, sami tvoří Pracovní příležitosti Majoritě - Komise, asistentové, vyplaceči na úřadech ap. Poslední opatření Vlády - Příspěvek na nové děti = 300.000 Kč ? Děti budou - ČR nevyhyne! Děti - Základ naši budoucnosti ... :-)

3 0
možnosti
Foto

To, že se dobře orientují ve využívání sociálních dávek bych nenazýval inteligencí, ale vychcaností což by většinovou společnost nenapadlo.

20 0
možnosti
Foto

Vyčůranost a inteligence jde ruku v ruce.;-)

0 7
možnosti
JH

Pořád doufám, pevně věřím, že jde jen o ironii:-)

6 0
možnosti
MP

Myšlenka sice dobrá, ale problém je v tom, že plat se obvykle odvíjí od přidané hodnoty, kterou dotyčný zaměstnanec svému zaměstnavateli přináší. A to je u většiny Romů, kteří nemají ani dostatečné vzdělání, ani pracovní zkušenosti, celkem problém - prostě nemohou nabídnou nijak extra hodnotný výstup. Kromě toho, řada jich bude mít i špatné pracovní návyky, takže i přes vyšší mzdu není zaručeno, že přijdou vždycky do práce...

8 0
možnosti
Foto

A jaké pracovní návyky by měli mít, když je nikdo nechce zaměstnat?

1 5
možnosti
Foto

Nedlužíme. Konec diskuse.

9 0
možnosti
Foto

Však jste diskusi ani nezačal. Nebuďte tak zatvrzelý ve svých kamenných názorech! Tady se hraje o budoucnost nás všech!

1 3
možnosti
  • Počet článků 102
  • Celková karma 24,28
  • Průměrná čtenost 1886x
  • Sluníčkář z přesvědčení

  • Havločlověk

  • Občanský aktivista

  • Blogger - Idnes

  • Blogger - Fórum 24

  • Blogger - Týdeník Respekt

Seznam rubrik