Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

Ty kontroly jsou nesmyslné a zbytečné. Souhlasím na 100%. Bohužel takovýto protest také. Spíše bych navrhoval v době vrcholící turistické sezony mezi zahraniční čekající návštěvníky rozdávat vícejazyčný leták, který by humorně objasňoval proč ty kontroly jsou (červené trenýrky a následná pomsta prezidenta plebsu).

2 1
možnosti

Proč jsou jinde ve světě?

0 0
možnosti

nechápu proč určitá sorta lidí není schopna akceptovat výsledek voleb, místo aby se připravili na volby nové a něco předvedli, to ne, otravovat lidem volný čas ,kteří za jejich názor a ego nemohou, to ano.

1 0
možnosti
Foto

Ano, správně. Držet ústa a krok. Jednou je politik zvolen a může si dělat co chce. Jakákoliv kritika je zpochybňování voleb! To je to správné, úderné, soudružské.

1 2
možnosti

To je zcela zbytečná akce! Hrad, je již řádně zablokován výkonem - druhého pontifikačního období. Moudře vládne - Miloš Maynard Keynes. K tomu čile napomáhá skupina, sdružená okolo Magistra Jiřího - Edwarda Kellyho, též zvaného Ovčáčka. Mynář i tento pátek hlaholí - Dnes, jsou moje rohlíčky obzvláště vypečené! Obora zkvétá a kameny z kamenolomu se jenom sypou ! Milosti, pro obveselí , možná přijde i kouzelník, z cizukrajných končin - Z Huawei ! ...:-)

1 0
možnosti

Nevím o co vám jde, v Římě do každé památky prolézáte rámem, svlékáte bundy, odkládáte jídlo, sundáváte elektronické hodinky, batohy projíždějí pásem a nikdo s tím nemá problém......a vy tady budete plést z exkrementu bič.....

5 0
možnosti

Teplý čaj sebou a pohyb na studeném vzduchu nemůže uškodit a pokud to bude taneček na hradním nádvoří za bzukotu kamer pak budou politici spokojeni;-D

0 0
možnosti

Hloupý nápad, který zbytečně odnesou turisté. Pochopil bych kdybyste tam uspořádali klasickou demonstraci. Média by se toho chytili i tak, protoze nesnaseji Zemana. Mozna je anti-Zeman i vase hlavni motivace. Vsadil bych se, ze ano. Tak si to uzijte.

4 0
možnosti
  • Počet článků 102
  • Celková karma 24,22
  • Průměrná čtenost 1886x
  • Sluníčkář z přesvědčení

  • Havločlověk

  • Občanský aktivista

  • Blogger - Idnes

  • Blogger - Fórum 24

  • Blogger - Týdeník Respekt

Seznam rubrik