Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

Dobrý den, už ten nadpis máte špatně. Házíte totiž všechny Pražany a mimopražské do jednoho pytle a to není v principu dobře nikdy. Cožpak lze označit všechny mimopražské za vesničany? Plzeň, Budějovice, Hradec, Brno, Olomouc jsou podle vás vesnice? Ano, centrum volilo v průměru jinak než periferie ale to není nic mimořádného nejen v prezidentských volbách.

2 0
možnosti
FS

Souhlas s panem autorem s jedním dodatkem:

Zapomněl jste připomenout, že rozbroje "někdo" přiživuje, rozdíly a "křivdy" vytváří, podpichuje, libuje si v nich, vymýšlí hanlivé názvy atd. atd. atd. Ten člověk dnes a denně ráno vstává s myšlenkou uvedenou v jednom kresleném vtipu: "Tak koho bychom dneska zase nas.rali???"

4 0
možnosti
Foto

A naopak, vážený blogere.Rv

2 0
možnosti
Foto

Pochopitelně že i naopak. To byste si ale ten příspěvek musela nejdříve přečíst a až potom reagovat.;-)

1 0
možnosti
Foto

Jenže oni si ti lidé mimo Prahu neuvědomují, že v Praze žije velmi vysoké procento obyvatel co nejsou rodilými Pražáky. A to procento lidí je ještě mnohem vyšší ve státních úřadech a institucích (což logiku má, zastoupeny mají být všechny regiony) z nichž mnozí považují zakotvení v Praze za úspěch svého seběvědomého snažení a začnou místy svého původu až opovrhovat a dávat to najevo. Tu více jak desetinu občanů žijících v Praze nejspíš nezastupuje v celostátních orgánech desetina obyvatel Prahy (rodilých i příchozích).

Píšete, že je to nenávist vesničanů ku Pražákům, já bych odhadoval, že v tom bude i mnoho závisti. Co nenávidí a co závidí? Nevím.

1 1
možnosti
Foto

I89v66a17n 39V67e97s25e33l94ý

13. 1. 2019 11:13

Je neděle a mám dost času (vypůjčeno od pana Suchého) a tak jsem trochu "gůglil". Vláda ČR má patnáct členů, dva z nich se narodili na Slovensku, šest v Čechách a sedm na Moravě, Slezsko zastoupení nemá stejně jako ta v regionech "nenáviděná" Praha. No ale za všechno prý můžeme my rodilí Pražáci.

0 1
možnosti
Foto

Ne vše je závislé na vymístění vládních úřadů, vědeckých ústavů a kulturních zařízení z Prahy a jejich rozptýlení po celém Česku. Proč by jenom Praha měla lízat smetanu?

3 0
možnosti
SB

To snad není pravda, že někdo může napsat takovýto blog!

4 3
možnosti
Foto

Copak se Vám na něm nelíbí?

5 0
možnosti
  • Počet článků 102
  • Celková karma 24,28
  • Průměrná čtenost 1886x
  • Sluníčkář z přesvědčení

  • Havločlověk

  • Občanský aktivista

  • Blogger - Idnes

  • Blogger - Fórum 24

  • Blogger - Týdeník Respekt

Seznam rubrik