Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Souhlas a karma. Avsak v uvodu bych ty chuligany nenazvala "spanila jizda". To teda urcite ne. Pripadalo mi to, jako kdyby lidi protestovali proti fasismu a do nich zacali najizdet nackove s nacistickymi symboly. Jak je to mozne? Kde je trest? Kdo jsou ta individua?

2 0
možnosti
Foto

Podle mých posledních informací, demonstranté projíždějící kolonu vozidel obklopili až poté, když viděli jak přijíždí. Jasně rudá vlajka CCCP zafungovala v tomto případě jako hadr na býka.

1 0
možnosti

Zajímavé. když řidič napadl účastníka protibabišovské demonstrace, jste velký obhájce zákona. Když titíž účastníci jak píšete "očesali" projíždějící motorky, tak je to co? To není napadení zasluhující potrestání?

.

Že vy tzv. demokrati se pořád nemůžete smířit s tím, že i ostatní mají svá práva nejen vy. nevím proč by Prahou nemohli projet Ruský motorkáři. Kvůli roku 68? Tak zakažte Prahu i Němcům kvůli roku 39. Šmarjá panno.

6 0
možnosti
Foto

Souhlasím. Proto jsem také v příspěvku napsal, že nežijeme v roce 1968 a měli bychom se k sobě chovat slušně.;-)

2 0
možnosti

Hlavně jestli tam byla pomatená Bára s kolobrndou a cedulí Babiše do koše.Bez ní by to nemělo úroveň.

0 0
možnosti

Mně provokatéři k životu nechybí. Nechápu, proč by se o nich mělo psát...jsou to všechno pošuci a vy jste jejich král. Rv

2 0
možnosti

No tech s vlajeckami Rossia tezko.

0 0
možnosti

Tak pochybení je především v tom, že byl umožněn (povolen) střet obou protichůdných akcí.

To, že bude kolona napadena ..a to, že se někdo z té kolony ohradí .. muselo být soudnému člověku jasné.

Povolit obě akce stejný úředník (útvar)? Tj. s vědomím, že obě akce se konají ve stejný čas na stejném místě?

2 0
možnosti

Normálnímu člověku to jasné být nemusí. Ti "slušní" je napadat neměli.

1 0
možnosti

O93t78a 57K43i71n30c

11. 5. 2018 14:18

Naprosto souhlasím s obsahem vašeho blogu - výborně napsáno, karma. Pouze si dovoluji oponovat proti stvrzení, že média mlčí - na důkaz toho odkazuje na následující video, kde se zejména jeho druhá polovina týká uvedené akce:

https://video.aktualne.cz/dvtv/uhlir-foldyna-je-smesny-politicky-skoncil-nejsem-protirusky/r~ee32bf94544211e883510cc47ab5f122/

4 2
možnosti
Foto

Děkuji za Váš názor. Podle toho mého, mělo toto napadení okupovat první místa na hlavních zpravodajských serverech, což se nestalo. Nikdo to vlastně moc neřešil a to je podle mého názoru špatně. Na straně jedné docházelo k ničení majetku.( Nosiče vlajek a vlajky samotné) a na straně druhé již zmiňované fyzické napadení, které pevně věřím, bude kvalifikováno jako výtržnictví.

A vzhledem k tomu, že tento agresor byl součástí větší skupiny, bude mít velké štěstí, pokud jeho čin zůstane ,, jen" v prvním odstavci paragrafu o výtržnictví. Druhý paragraf je totiž přísnější a stanovuje trest odnětí svobody až v délce tří let.

Mým úmyslem není někoho posílat do kriminálu. Chci jen ukázat, že existují společenské mantinely, které by neměly být překročeny. Přeji Vám hezký den a díky za ,,zapojení". :-)

4 8
možnosti

P96e29t30r 97B76u12r57i79a46n

11. 5. 2018 11:15

Výborně, karma.

6 6
možnosti

J10a50n 17R43á59ž

11. 5. 2018 10:48

Obě demonstrační akce měly úmyslu provokovat. A provokovat znamená vždy velký risk střetu.

Otázkou je, jak by reagoval dav, kdyby ti řidiči vystoupili ana oplátku za zničené vlajky ničili tabule s nápisy, co drželi ti "demonstranti". Obávám se, že by byli lynčováni.

Policie zasáhnout měla, ale objektivně, tedy okamžitě, když se ti " demonstrenti" vrhli na auta, čímž nechci omlouvat blbce, co jezdí po Václaváku s ruskými vlajkami na autech zrovna když tam jiní blbci demonstrují za odchod vlády.

Mimochodem: To autorovo "Trestní oznámení" se dá taky jenom považovat za hloupou provokac, protože autor dobře ví, že to policie odloží.

13 1
možnosti

V kulturnich zemich v takovychto pripadech zasahovat nemusi. jednoduse drzi obe skupiny od sebe a je to.

3 4
možnosti
Foto

Zatknout měla i demonstranty, kteří zhanobili státní vlajku Ruska. Každou demonstraci musí někdo organizovat a ty protibabišovské mají zájem dělat ti, kterým sáhnul na penězovody ze státní kasy. Jednou jeho hnutí dostalo 30 % - třikrát víc než druhý, třetí a čtvrtý a tím to má zvadnout. Preference potvrzují, že pozice ANO setrvává kolem 30% a tudíž každá taková protibabišovská demonstrace je útokem na princip demokracie. Kam tyhle projevy ulice vedou vidíme na Slovensku, viděli jsme v Libyi, Sýrii, na Ukrajině.

16 7
možnosti

Tu zhanobili uz ti nocni vlci sami. Mela tedy zatknout nejdrive je?

8 5
možnosti
  • Počet článků 102
  • Celková karma 24,22
  • Průměrná čtenost 1886x
  • Sluníčkář z přesvědčení

  • Havločlověk

  • Občanský aktivista

  • Blogger - Idnes

  • Blogger - Fórum 24

  • Blogger - Týdeník Respekt

Seznam rubrik