Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Tak vidím, že ty nápisy na krabičkách cigaret jsou oprávněné: Teď už si nikdo nebude naříkat, že to nevěděl.

0 0
možnosti
Foto

Nenaříkám. Jsem naštvaný!

1 0
možnosti

Nikotin je jediná droga, kterou si kuřák pouhým způsobem kouření může navodit povzbuzení nebo uklidnění. Chrání před alzheimrem (prokázáno) a před parkinsonem (pravděpodobně). Návykovost je stejná jako u heroinu. Je to sice drahé a i škodlivé, ale to léky taky. ;-)

2 1
možnosti
Foto

Můj vlastní děda alzheimrem trpěl. Nó trpělo spíš jeho okolí a celý život kouřil jak protržený. Občas mám docela problém poznat sarkasmus, zvláště v příspěvcích. Někdy si říkám: ,,To přece ten člověk, nemůže myslet vážně!"

0 0
možnosti

R59a77d66e27k 17J93a54r66o51š

20. 11. 2016 16:56

Mně to chutná. Vím, že to škodí, takže to nepřeháním, respektive držím v rozumné míře, která nekrátí dech a nezpůsobuje ranní kašel. Pár cigárek denně, občas doutníček ke kafíčku či sklence whisky....

1 0
možnosti

Co to tady píšete za nesmysl, že jste nevěděl, že tabák je nebezpečný a návykový?

To je přeci natolik běžně známé, že Vaše výše zmíněné tvrzení se nemůže zakládat na pravdě.

Prostě některé věci jsou natolik běžně známé, že informovanost předpokládáme u každého byť jen trochu duševně normálního člověka.

Příměr:

Když někdo mluví z člověkem z Ústí nad Labem a řekne o sobě, že je z Třebusic, dodá, že je to malá vesnice na Kladensku. Když někdo jiný stejnému Ústečákovi řekne, že je z Brna, už nedodává, že je to město na jižní Moravě. V případě Třebusic nepředpokládáme, že by člověk z Ústí nad Labem musel vědět, kde to je, avšak v případě Prahy, Brna, Ostravy nebo Bratislavy to předpokládáme u všech Čechů a Slováků.

A se stejnou samozřejmostí předpokládáme, že všichni lidé vědí o škodlivosti kouření.

Prostě jste propadl kouření. Nejste ani první, ani poslední. Je to Vaše věc, omlouvat se za to nikomu nemusíte, ale nepředpokládejte, že jsme hlupáci, kteří uvěří, že jste o škodlivosti a návykovosti kouření nevěděl.

0 0
možnosti
  • Počet článků 102
  • Celková karma 24,22
  • Průměrná čtenost 1886x
  • Sluníčkář z přesvědčení

  • Havločlověk

  • Občanský aktivista

  • Blogger - Idnes

  • Blogger - Fórum 24

  • Blogger - Týdeník Respekt

Seznam rubrik