Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Dobrý den,

píšete, paní kolegyni z blogu Holotové vadí utrácené peníze za pravdu a lásku.

Já píšu: Peníze za VAŠÍ čili JEJICH pravdu a lásku! A to je velký rozdíl, Stříhání standarty, ničení státních symbolů, házení vajec, organizování takřka barevných revolucí za peníze z pochybných grantů a od tajemných sponzorů, sloužících korporátním a bůhví jakým zájmům atd. to není NAŠE pravda a láska, to je láska a pravda JEJICH (těch, kterým jsem článek adresovala) a kterou spousta občanů nesdílí. Proto v závěru používám parafrázi o nenávisti, která tu je už dlouho zakořeněna. Taky mne to mrzí. Mimochodem, vy víte, čí pravda a láska je pravdivá?

1 0
možnosti
Foto

Stříhání standarty. Myslíte si, že se Miloš Zeman s výrokem na své standartě ztotožňujě?

0 0
možnosti
Foto

Každej jen tu svou má za jedinou. Ovšem taky, jak kterou. Či i kým ,,implementovanou". A leckdo se řídí tou, odkud vítr fouká. A co z toho pro něj kouká;-)

2 0
možnosti

Každej jen tu svou má za jedinou .... počítá co mu to, počítá co mu to vynese, a když nic, tak vyhne se;-D. Máte pravdu!!

1 0
možnosti

Chlape, vy jste si jist, co je pravda? A ti loupežníci ... když ti minulí byli duševní učitelé, ti dnešní jsou taky? Inu - legrační blog.

3 0
možnosti
Foto

Legrační život = legrační blog :-)

1 0
možnosti

Pravda vždy vítězí. Jednou ta naše, jindy ta jejich!!

3 0
možnosti

S pravdou, láskou a penězi je odjakživa problém ! Původně jsem si myslel, že ten Hradní nápis pochází od TGM, omyl, autorství se váže k Jiříkovi z Poděbradů . Poté nadšené listování skripty, hrůza !

Pravda neexistuje, resp. nabízí vějíř podob ! Od objektivní - subjektivní - historickou atd. Tož teda která ? Boží ? Je i účelová, je vítězova, či poražencova. Mistr J.Hus - nabízí - Žij a hlásej, umři za ni ! O které mluvil ?

Podobně je to s láskou - Stav pomatenosti mysli, (jistě příjemný). Jakýsi proces mezistupeň, pak - 1) Zamilovanost, 2) Láska, 3) Vrchol - Vážím si tě,osoba - vlast...

Jak se v tom vlastně vyznat !?

Poměrně jednoduše :

"Každého je možno ošálit - sám sebe nikdy ne" ! Mít regulativ svědomí a rozumu ...

"Na peníze se dívat - Jako na prostředek, nikoliv cíl života svého" ...

Vše je pomíjivé - nicméně lze se stát nesmrtelným a vše naplnit !

Již ti dříve moudří :

Zasaď strom + cosi postav + předej svůj příklad dětem - člověk pak v tom odkazu žije dále a dále. Program pravdivý, láskyplný na celý život ... Pokud někdo očekává, že hlava státu - politická strana mu v tom extra napomůže - To je pak program za všechny prachy ! ... Jo, jo, je to pravda a stále vítězí :-)

4 0
možnosti

Někdy se v komentáři vede lépe než v komentovaném.

1 0
možnosti
  • Počet článků 102
  • Celková karma 24,22
  • Průměrná čtenost 1886x
  • Sluníčkář z přesvědčení

  • Havločlověk

  • Občanský aktivista

  • Blogger - Idnes

  • Blogger - Fórum 24

  • Blogger - Týdeník Respekt

Seznam rubrik