Miroslav Semecký

,,Sockou" do práce, jako frajeři. Průlomové rozhodnutí Evropského soudu

3. 12. 2016 17:08:44
Tuhle zprávu ocení všichni gurmáni a hlavně ti, co to mají do práce daleko a musí dojíždět. Evropským soudem Vám byla nadělena pěkná snídaně a svačinka. Tedy pokud budete chtít.

Je to trochu nefér. Ráno jedete do práce, cesta trvá dlouho, lidé do sebe narážejí, mračí se, nezřídka i vypouštějí ,,ticháčky". A jeden na to musí koukat, čuchat to a co hůř? Zadarmo. Tomu je ale od teď konec. Evropský soud totiž rozhodl, že čas který potřebujete k transportu do zaměstnání a ze zaměstnání se ZAPOČÍTÁ do vaší pracovní doby. ................

Roztomilá pozornost. Pokud jedete do práce půl hodiny a z práce taktéž, může to dělat třeba sto korun. Na obou cestách. Odečtěte náklady na ranní zubní pastu, průtok vody k naplnění jedné sklenice, přidejte dvě špejle do uší a z toho co zbude, si můžete koupit třeba hambáče.

Adiós hanbáči, čauko hambáči

A proč se stydět? Rovnou dvojitý. Se sýrem? AN.... moment, vlastně ne. Na sýr nezbude. Ale co už!

Jen ať je pořádně velkej, viď Jano?

Jasně Píďo!

Až příště uvidím z tramvaje, chlápka ve velkém ,,bouráku", přiblížím se k okénku, pohlédnu mu do tváře a prstem zajedu do tatarské omáčky. Jízda sockou, už nebude nikdy jako dřív. Teď ti boháči uvidí, kdo je tu skutečně bohatý. Vždyť si zkuste jíst a řídit zároveň!

A díky naší milé Evropě, na to teď budu mít. Teď a tady s burgerem v ruce, se budu cítit jako nefalšovaný Evropan.

Autor: Miroslav Semecký | karma: 22.87 | přečteno: 894 ×
Poslední články autora