Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

Hnůj před budovou, hnůj v budově.

7 3
možnosti
JK

Oni byli i u tebe doma?

7 5
možnosti
Foto

Jen se divím, že se tam neseběhli zahrádkáři a chlévskou mrvu se nerozebrali na pohnojení svých latifundií.

5 0
možnosti

Na konci minulého roku ho potrestal litoměřický soud patnáctiměsíčním trestem odnětí svobody podmíněně odloženým na tři roky

Jakub Netík na svém facebookovém profilu v lednu 2002 publikoval příspěvek, v němž asi pěti tisícovkám sledujících lidí mimo jiné sdělil, že „vláda zabíjí lidi vědomě vakcínama“, po jejich aplikaci „umírají lidi, mají záněty srdečního svalu, houstnutí krve, infarkty, mladý lidi na to umíraj a padaj“, označil to za zločiny proti lidskosti s tím, že představitelé státu „pozabíjeli několik tisíců lidí po celé zemi“.

V únoru a březnu se pak ve svých videích opakovaně veřejně vyjadřoval i k válce na Ukrajině. Obžaloba zmiňuje osm jeho výroků, v nichž například uvedl, že „to je taková škoda, že se Putin zastavil jen u těch ukrajinských hranic“, „Putin zachránil Ukrajinu od šmejdů, kteří ovládali a zabíjeli svoje vlastní lidi“, „ruská vojska osvobozují, ne dobývají města od fašistických zrůd, lidi jsou šťastní, děkují ruským vojákům“ nebo, že doufá, že „Putin vyčistí i fašisty z České republiky“.

Zdroj: https://semecky.blog.idnes.cz/blog.aspx?c=811751

Nelíbí se mi, že hloupost je trestná. Za chvíli začneme zavírat lidi, co poslali peníze plukovníkovi americké armády v Afghánistánu či pomáhali nigerijskému princi získat zpět jeho dědictví. Za hloupost, dokud nezačne být skutečně nebezpečná, by se lidé měli zpovídat své rodině a přátelům, ne panu soudci.

4 11
možnosti
AS

Šíří nenávist ke skupinám obyvatel, šíří poplašné zprávy, podporuje útočnou válku, prodává léky bez patřičného vzdělání, hubu plnou Boha. Těch trestných činů z nenávisti má na krku málo?

20 1
možnosti
JK

J91a19n 79K74y70š84k40a

16. 1. 2024 10:29

Není kouře bez ohně, bez represe není disidentů.

Je nesnadné být disidentem, ale jde to, vy najivky.

4 0
možnosti
JK

Z wikipedie jsem se dozvěděl, že netík je kapradí a má výtrusnice kryté ohrnutými okraji listů.

2 0
možnosti
MS

Jak praví známé přísloví: Co na srdci, to na valníku.

12 1
možnosti
Foto

V jakékoli normální zemi by byli v prvních vteřinách vyzváni, aby toho zanechali, pokud ne, v dalších cca 5 by leželi na zemi obličejem dolů a dostali by nakládačku obuškem tak, že by je podobná aktivita nadobro přešla. Porušili zábrany před Úřadem vlády. Tečka.

15 7
možnosti
AL

V Sovětském svazu zcela určitě. A už by vystupovali z dobytčáku v Severodvinsku.

6 0
možnosti
  • Počet článků 102
  • Celková karma 24,28
  • Průměrná čtenost 1886x
  • Sluníčkář z přesvědčení

  • Havločlověk

  • Občanský aktivista

  • Blogger - Idnes

  • Blogger - Fórum 24

  • Blogger - Týdeník Respekt

Seznam rubrik