Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

Zaujal mne titulek a tudíž jsem si od vás přečetl vůbec první příspěvek. Ale k věci. Stručně a jasně. To, co jste napsal, je hloupost. Říkám to z vlastní zkušenosti. Bylo mi osmnáct, jí sladkých sedmnáct a samoživitelka nebyla. A bylo to nezapomenutelné. Pro úplnost dodávám, že jsme žádný vážný vztah ani budoucnost neplánovali...

1 0
možnosti
Foto

Zdravím vás. Co konkrétně je podle vás hloupost?

0 0
možnosti
Foto

Sluníčkář?

Navíc ... každá dobrá matka přeci preferuje zájmy svého dítěte. A pokud budete "nežádoucí", nemusíte se dostat ani ke svému vlastnímu dítěti při rozchodu s někým, kdo měl první dítě až s Vámi.

Jako Vy neuvažují sluníčkáři, ale nezralí chlapci.

2 0
možnosti
Foto

A právě jejich způsob uvažování je důvodem, proč není dobré začínat vztah se svobodnou matkou.

0 1
možnosti

Od "sluníčkáře z přesvědčení" bych čekal jiné názory.

1 0
možnosti
Foto

J61a16n 55Š87i13k

10. 11. 2023 9:50

Stejně hloupě byste se mohl ptát Proč není dobré začínat vztah s mladou ženou? Nebo starší ženou? Nebo brunetou? Či vysokou? Všechny vztahy mají výhody a nevýhody. Se svobodnou matkou je to složitější, ale nevím proč by to nikdy nešlo. Svobodná matka vždycky bude preferovat věci zájmu dítěte. Vztah s ní může zmařit Vaše idealizované očekávání. Musíte vědět do čeho jdete a i od ní byste měl vědět, co očekává ona. Musí se taky brát v úvahu, že do vztahu často zasáhne i otec dítěte. Vy ze svobodné matky děláte rizikovou ženu. Tou však může být vysoká někdy taky Hezký den

2 1
možnosti
MB

Řekla bych, že autor má celkově špatný názor na ženy. Viz minulý blog na téma, že hezká holka nemůže zůstat bez domova, protože si vždycky najde nějakého troubu se střechou nad hlavou.

Jemu podobní jsou vždycky první podezřelí v detektivkách, kde se objeví masový vrah.

2 0
možnosti
MB

Tohle je asi třetí blog, který od vás čtu. Už teď bych mohla napsat blog já o tom, proč není si dobré začínat s vámi. Navíc takový narcis rozhodně není vhodný pro svobodnou matku.

3 0
možnosti
JK

Taky mi tam nějak vadí myšlení autora, který má ženě skoro za zlé, že by dala přednost svému dítěti před ním. Asi je mentálně nedospělý a takovou přirozenou vlastnost matky není schopen pobrat.

5 2
možnosti
LM

Jako myslíte si, že kdyby, to ditě bylo vaše, tak kdyby padalo dítě nebo muž, ze nechá svoje dítě zabít a bude chytat vás...

2 0
možnosti
JK

Autor je možná zvyklý, že ho vždycky někdo chytá, když padá.

4 0
možnosti
JK

Nějak jsem neporozuměl výroku toho vašeho známého. To myslel tak, že sice naváže vztah se ženou, která má dítě, ale není jeho povinnost se o to dítě starat? Snad si to vykládám špatně.

2 0
možnosti
MB

Asi jeden z těch mužů, kteří to pak doma dělí na moje děti x tvoje děti x naše děti. Jen v mém okolí jsou tři rozvedené ženy, které tohle třídění nevydržely a řekly si, že to je lepší být dvakrát rozvedená samoživitelka, než nechat psychicky týrat starší dítě.

1 0
možnosti
FL

Bezdětná chce to dítě, běží jí čas a když se s ní rozejdete, tak jste jí o ten drahocenný čas připravil. Když dítě má, tak ten vztah nemusíte myslet úplně vážně, případným rozchodem ona netratí a vy nemusíte mít výčitky. To je ta výhoda, na kterou jste se ptal

0 2
možnosti
  • Počet článků 102
  • Celková karma 24,28
  • Průměrná čtenost 1886x
  • Sluníčkář z přesvědčení

  • Havločlověk

  • Občanský aktivista

  • Blogger - Idnes

  • Blogger - Fórum 24

  • Blogger - Týdeník Respekt

Seznam rubrik