Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
DK

První hradní podkašpar vyvolává především to, co mu hlavní kašpar nařídí.

9 1
možnosti
Foto

Strašení hordami zavilých migrantů už nezabírá.

A tak je třeba důmyslný český lid rozeštvat "Greténizmem" a "Koněvovinami". Ovčáček v této chvíli jenom poskytl flagrantní důkaz, jak je celé to hicování pod roštem "krásně" spojeno s Ruskem

9 0
možnosti
MB

M. Zeman podporu v Praze nemá. Má ovšem Soukupa s Barrandovem a Ovčáčka. Proto tedy čtvrteční PŠM - Vystupování na veřejnosti je riskantní. Úředník, mluvčí si chystá vstup na politickou scénu - pak není problém se s kytkou u Koněva i modlit ...

Ruský ministr kultury je jako vždy svůj - nekulturní. Šablona jednoduchá = Kdo nejde s našimi zájmy - Je fašista. Řešení je nesmírně jednoduché - Celá socha bude adoptována Ovčáčkem. Umístí si ji domů - Do ložnice. Získá tak svého partnera obrovského formátu. Bude mít domácího bůžka - dobré i pro Miloše. Nemusí chodit nikam daleko, svůj hřbet pak může ohýbat tak nějak podomácku. ...

Celá rádoby aféra stojí na stejném půdorysu, jako u ministra kultury. Vůbec nejde o něj, jde o poměřování sil a vlivu. I kontraverzní socha dobrá - Možná přijde i kouzelník! Jaroslav Foldyna - Ruská omluva je zcela namístě ... :-)

9 1
možnosti
Foto

Náš ministr zahraničí to formuloval velmi diplomaticky, nicméně vyjádřil se jasně, že ruská omluva by byla namístě a pomohla by vrátit se ke klidnému věcnému hovoru.

7 0
možnosti
HV

No, nevím... Podle mého je 90% republiky úplně jedno jestli někde v parčíku v Praze maj sochu nějakého Koněva či Nekoněva...

3 1
možnosti
DR

Přesně. A navíc je otázkou zda-li nejde spíše o pochybné kšefty starosty Koláře a celé radnice, jak tu nedávno zmínil pan Novák. Těch indicií, naznačujících že tady vůbec nejde o nějaký památník, ale pouze o developerský projekt na lukrativních pozemcích, na kterých má tu drzost stát socha Koněva, totiž jaksi čím dál více přibývá.

2 7
možnosti
Foto

Tak "celostátní úroveň" je podle autora tohoto pidiblogu totéž co "vesnice". Člověče vzpamatujte se. Doba, kdy obyvatelstvo tohoto státu toužebně vzhlíželo k Metropoli je dávno pryč, bylo-li tomu vůbec někdy tak.

Nechat celostátní politiku na starost pražské kavárně, tak budeme jen radostně a příkladně plnit všechna přikázání z Washingtonu či Bruselu a na Hradě i ve Strakovce bude sedět naprostá a snadno manipulovatelná loutka...

5 8
možnosti
Foto

Jeden ruský ministr už starostu Koláře označil za fašistu. V souvislosti s Ukrajinou Rusové také hovořili a hovoří o fašistech. Pak jim sebrali Krym a snaží se okupovat ukrajinský východ. Teď začali mluvit o fašistech u nás. A náš prezident to prostřednictvím svého mluvčího podporuje.

15 2
možnosti
Foto

Bylo by zajímavé sledovat Zemana, jak čte některý Ovčáčkův příspěvek na Faceboku. Existuje velká pravděpodobnost, že si myslí to, co O. vesele šíří do světa.

6 0
možnosti
PB

Odporné...vám karma.

8 0
možnosti
Foto

Rozumné vystoupení pana Ovčáčka. Pirátský starosta by se měl starat o popelnice a podobné věci, které jsou v jeho scope, zahraničním záležitostem nerozumí.

3 12
možnosti
PT

P57e46t47r 15T37o97m38e13k

6. 9. 2019 23:17

Ty Halo noviny nebyly jen tak nějaká náhoda. Chová se jako odporné komunistické individuum. FUJ.

14 0
možnosti
Foto

Karma 5.33? :-) To jsem musel někomu opravdu šlápnout na kuří oko ;-D;-D

2 0
možnosti
SN

:-).......Proč se divíte? Když 30 roků socha nikomu nevadila a nejednou, ( Jistě nějaký, zřejmě materiální důvod bude), si Kolář, který možná ještě nosil dětskou sukýnku, aby ho pořád nemuseli přebalovat,když se ta socha stavěla a najednou socha vadí, tož co si myslet?

Lidé přemýšlí a porovnávají, většina je pořád obdařena jakýmsi zdravým rozumem.

A hlavně trvale prezentovaný tlak, Váš článek je toho dokladem, budí protitlak. Takže....k divení tu nic není. Musíte psát ještě úderněji, Češi si zvykli za totality číst mezi řádky a tudíž se nenechají opíjet rohlíkem.

Přeji Vám pěknou sobotu! !!!!!!

4 5
možnosti
  • Počet článků 102
  • Celková karma 24,22
  • Průměrná čtenost 1886x
  • Sluníčkář z přesvědčení

  • Havločlověk

  • Občanský aktivista

  • Blogger - Idnes

  • Blogger - Fórum 24

  • Blogger - Týdeník Respekt

Seznam rubrik