Miroslav Semecký

Nejdřív koks a teď černoch. Co Lidl vytáhne z krabice příště?

5. 01. 2017 3:33:28
Žárlivost vstoupila do českých ložnic. Kluk z plakátu útočí! Manželé sedí u kamen a pálí reklamní smetí naváté místní brigádnící Jitkou. Tož na tého kláádóóóna ňa ta moja kóókat nebééde...

Přiznejme si, že trpíme strachem z neznáma. Naše ženy ono neznámo naopak nějakou magnetickou silou přitahuje. Vyhledávají ho. Vzrušuje je a ženou se za ním pekelnou rychlostí nadrženého jednorožce, podpořenou neoblomností praštěného osla.

Paní Oslice potká pána Osla na oslavě v Ostrově nad Ohří. Vezmou se a narodí se jim oslice, co je krásná a chytrá převelice.

A jak už to tak v životě bývá, oba dva zjistí že už se na žádný nový vztah nehodí a rozhodnou se zestárnout, jeden druhému v náručí. A také tak učiní. Mají jednu zajímavost. Mají bílou srst. Jsou to neobyčejní dříči, je snadné je přesvědčit. Trpí nedostatkem kázně a rádi se opíjejí. Vydrželi by se na sebe hodiny dívat. Po očku pozorovat kdy se ten druhý pohne, aby v moment kdy se tak stalo, všechno nahráli do své mozkovny.

Kos byl pro ně vždycky outsider který nemaká a pořád někde tahá kabely ze země.

Krokodýla se štítili dotknout, protože měl podle jejich slov neléčenou lupénku v pokročilém stádiu.

O veverce mluvili pouze ve zlém. Prý se stará jen sama o sebe a vesele si střádá.

Každý osel si o sobě myslí, jak obrovské má štěstí, že se nenarodil jako kůň. Koně jsou bojacní. Z člověka mají strach. Kdežto osel povýšil. Jen tak něco ho nerozhodí

Už je harmonický. Našel pohodu. Harmonický osel svou pohodou zakrývá jelena. Stává se králem lesa.

Už to vypadá, že to i laně překousnou.

Co nepřekousnou je rasismus. A když ne oni, tak já také ne! Malá zvířátka, která nosíme každý v sobě!

Pokud jste žabička, očekávám že kváknete.

Pokud jste rejnok, tak že mlasknete.

Naučte se písmena NE (v morseovce) a pokaždé když s vámi bude mluvit někdo, s jehož názorem nesouhlasíte, poklepávejte si u toho prsty, tuto morseovu zprávu. Jako důkaz revolty! Ta trocha osobního vzdoru.

Ale za mě osobně rasismus v životě NE! KLAKKLAK-KLAK- KLAKLAKL

Autor: Miroslav Semecký | karma: 13.91 | přečteno: 1217 ×
Poslední články autora